LAN i St. Torfinn menighet

I siste del av vinterferien arrangeres det LAN for ungdommer i St. Torfinn menighet. Arrangementet er i utgangspunktet for ungdom 14+, men yngre kan være med i følge med eldre søsken. Vi rigger fra kl 15:00 på onsdag 22. februar, men starter ikke før etter messen kl 18:00. LAN varer til lørdag morgen og det koster 50 kroner pr. dag for hver deltager. Søskenmoderasjon gis slik at kun to fra hver familie betaler – for søsken nummer tre etc. er deltagelse gratis. Makspris for hver deltager er kroner 200,-

På grunn av matlaging er det fint om de som ønsker å delta melder seg enten via HAUKs side på Facebook eller ved å sende en mail til hamar@katolsk.no eller gir tegn via Messenger. Det er selvsagt mulig å komme på dagsbesøk, men vær vennlig å gi beskjed i forkant.

Om St. Torfinn katolske kirke

St. Torfinn menighet er den lokale katolske menigheten i Hamar og størstedelen av Hedmark fylke.
Dette innlegget ble publisert i HAUK og merket med , , . Bokmerk permalenken.