LAN i St. Torfinn menighet

St. Torfinn menighet og ungdomslaget HAUK arrangerer denne uken LAN for ungdom i menighetssalen i Torggata 113. De første ankom Hamar allerede søndag 24. om ettermiddagen. Siste dag er fredag 29. juni.

Deltagerne er i hovedsak fra menigheten, men gjester fra Arendal og Jessheim er også med. I alt 16 ungdommer deltok (inkludert pater) og neste LAN er i begynnelsen av august – før skolen starter. Mer informasjon finner du på HAUKs fjesbokside.

En viktig del av et LAN er konkurranser. Konkurransene og vinnerne kommer på listen under. Den oppdateres etterhvert som resultatene kommer inn.

D3 Hardcore char:  Mr. Potato (lvl 1) 360xp; Gunerius (lvl 13) 29.462xp; Chupaaaa (lvl 11) 29.844xp; Grunt (lvl 16) ca 25.000xp; Retroguy (lvl 17) 27.728xp [eneste som fortsatt er i live]

WORDFEUDcup (engelsk): Cupvinner: pater; Beste runde: pater (56 poeng)

Tetris Battle:

For dem som ikke forstår seg på alt det som ungdommer finner på nå til dags og som bekymrer seg over at ungdommene går glipp av sommerværet utendørs kan vi betrygge med at menighetssalen i St.Torfinn er en solid bygning og at helseskadelig stråling holdes på trygg avstand.

LAN i St.Torfinn er åpent for all ungdom over 14 (eller yngre i følge med eldre søsken). Alle må ha med seg pc/konsoll og alt nødvendig utstyr. Å være med koster 50 kroner dagen og reise dekkes av hver enkelt deltager (på LAN i juni og august har vi en pengesum som er avsatt til å dekke reisekostnader).

LAN i St.Torfinn arrangers fire ganger i året: vinterferie, juni, august, høstferie.

Om St. Torfinn katolske kirke

St. Torfinn menighet er den lokale katolske menigheten i Hamar og størstedelen av Hedmark fylke.
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Bildegalleri, HAUK og merket med . Bokmerk permalenken.