Oppsummering for året som gikk – 2012 Anno Domini

Menighetens hjemmeside http://www.sankttorfinn.com ble opprettet i begynnelsen av februar måned og har inntil 29.12 generert 16.650 treff fordelt på et gjennomsnitt av unike besøkere på 104 pr. uke.

Hjemmesiden har 21 abonnenter som får oppdateringer tilsendt på epost og 581 som får melding på facebook eller twitter. Den best besøkte dagen i 2012 genererte over 1.110 treff.

Treff på siden har sitt opphav i følgende land:

Capture_liste over land

Capture_liste over land_vignett

Menighetsbladet og hjemmesiden har helt erstattet behovet for å sende ut informasjon og brev gjennom normal postgang og dette er en stor besparelse for menigheten.

Det er alltid behov for utvikling av siden og dersom det er noen som sitter med gode ideer til endringer eller forbedringer, kan dere ta kontakt med hjemmesidens redaksjon på hamar[at]katolsk[dot]no eller legge igjen en kommentar til denne nyheten.

Spesielt ønsker redaksjonen å komme i kontakt med to som kan tenke seg gjøre en frivillig innsats for menigheten ved å oversette fra norsk til henholdsvis polsk og vietnamesisk. Dette  for å direkte kunne nå bestemte grupper i menigheten gjennom hjemmesiden. Dersom du har lyst til å hjelpe til kan du ta kontakt.

Redaksjonen ønsker alle leserne en gledelig jul og alt godt for det nye året!

Om St. Torfinn katolske kirke

St. Torfinn menighet er den lokale katolske menigheten i Hamar og størstedelen av Hedmark fylke.
Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.