Sede Vacante

Vatican_sede_vacante_83DD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Supplici, Domine, humilitate deposcimus: ut sacrosanctæ Romanæ Ecclesiæ concedat Pontificem illum tua immensa pietas; qui et pio in nos studio semper tibi placitus, et tuo populo pro salubri regimine sit assidue ad gloriam tui nominis reverendus. Amen.

Herre, vi bønnfaller deg i ydmykhet om at din umåtelige fadergodhet vil gi den hellige romerske Kirke en øverste hyrde som alltid skal tekkes deg for sin iver for oss, og som for sitt folk alltid skal stå høyt i ære for sitt gagnlige styre til ditt navns ære. Amen.

 

 

Om St. Torfinn katolske kirke

St. Torfinn menighet er den lokale katolske menigheten i Hamar og størstedelen av Hedmark fylke.
Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.