Juleverksted for barn

Lørdag 10. desember hadde førstekommunionsbarna etter katekesen juleverksted. Opplegget startet med noen gøyale aktiviteter ledet av en engasjert ungdom fra menigheten. Etter en del løping og andre oppgaver ble barna fort sultne og et enkelt måltid var servert. Etter maten var juleverkstedet i gang. Det var satt opp fem stasjoner: pepperkakebaking, laging av julekort, dekorasjon av kubbelys, laging av pynt til juletre, og et kreativt hjørne.

Det var imponerende å se hvordan barna klarte å jobbe intenst i mer fire timer i strekk og resultatet var overveldende! Mange fine ting ble lagt til salg dagen etter, hele menighetssalen var fylt av en god duft av pepperkake, og det fineste var å se det gode fellesskapet både i løpet av helgen, men også med resten av menigheten.

Menigheten takker kateketene for den flotte innsatsen og ikke minst til de mødrene som stilte opp fra lørdag til søndag. Nå som barna har blitt godt kjent med hverandre, ser de allerede frem til neste arrangement. Det kom inn over 2000kr. Tusen takk for generøsiteten!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Om St. Torfinn katolske kirke

St. Torfinn menighet er den lokale katolske menigheten i Hamar og størstedelen av Hedmark fylke.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.