Hyttetur med HAUK

Forrige uke, fra mandag til onsdag, var menighetens ungdommer på hyttetur i Trysil. Totalt var vi to fulle biler, i tillegg til en tilhenger for baggasje (eller ramptene ungdommer). Å dra på hyttetur til Trysil er noe HAUK har gjort tidligere, men man må se helt tilbake til p.Ragnars tid siden dette skjedde sist. Mandag gikk til først å fremst å komme oss fram til hytta, men vi rakk også en liten svipptur innom Sverige. Litt godteri hører vel til på hyttetur? Til tross for sukkerkick og latter, ble resten av dagen fylt med kortspill og moro. Dagen etter fikk ungdommene integrere seg i norsk kultur (det var ingen 100% nordmenn med på turen). De dro nemlig til alpinbakken, der de fikk velge mellom å stå ski eller slalom i alpinbakken, gå på ski i langrennsløypene eller å slappe av på caféen. Selv om det var p.Khiems første gang på snowboard, kom alle seg trygt hjem.

I løpet av disse dagene hadde de blitt godt tatt imot av Fredrik, Ling Ling og deres døtre. Til gjengjeld kunne ungdommene bruke deres energiske krefter på å måke hele innkjørselen. Det var lite populært å tvinge ungdommene ut i kulda, men det løsnet seg fort når ungdommene ble mer lekne både med snøskufferen, men også når de formet sine egne snøballer til snøballkrig.

Hytteturen var en veldig koselig tur, og ungdommene ønsket å treffes oftere. Neste gang mange av de møtes igjen er konfirmanthelgen i Jessheim 10.-12. mars. Takk til famillien Skau Steensen for deres gjestfrihet!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Om St. Torfinn katolske kirke

St. Torfinn menighet er den lokale katolske menigheten i Hamar og størstedelen av Hedmark fylke.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.